Vi udfører

Vi udfører

Tømreren – Silkeborg ApS v/ Ulrich Kristiansen udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal døre eller vinduer udskiftes helt, klarer vi også det. Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang.

På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Vi vil gerne være behjælpelige med at undersøge hvilke muligheder, der er af forskellige greb og hængsler, vinduestyper, glas og døre, så vi finder den bedste løsning til Jer.

Ønsker du mere plads? Har du overvejet at inddrage din tagetage i udvidelsen af din bolig? Er du i tvivl om, hvordan du skal renovere og vedligeholde dit tag?

​Tømreren Silkeborg ApS v/ Ulrich Kristiansen har stor erfaring med tagarbejde på samtlige typer af huse. Lige fra udvidelse af dit indvendige beboelsesareal ved inddragelse af din tagetage til udendørs luksus i højden ved opbygning af din drømmetagterrasse.​

​Vi tilbyder udover det håndværksmæssige yderligere at rådgive omkring, hvilke muligheder der forefindes, for at jeres hjem ikke mister charmen eller det gennemførte stilistiske præg. ​Tømreren Silkeborg ApS v/ Ulrich Kristiansen udfører naturligvis også gængse tagreparationer samt vedligeholdelse af skorsten og kviste.​

Vi står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.​

Tømreren Silkeborg ApS v/ Ulrich Kristiansen løser alle former for renoveringsopgaver.

Gennem årene har vi udført en lang række forskellige renoveringsopgaver. Vores erfaring spænder derfor vidt, og vi er således også klar til at udføre opgaver for jer.

Fra renovering af facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre, der efter en professionel behandling fremstår som nye, men med den charme og stil, som kendetegner godt håndværk.

Vi har til vores kunders store tilfredshed udført mange smukke og billige istandsættelser i boligforeninger, hvor fællesarealer har været nedslidt og lejligheder misligholdt.

Få et tilbud