Tømrer i Silkeborg

Skal der bygges nyt hus eller renoveres, eller skal der udskiftes døre og vinduer, og søger du et erfarent tømrerfirma til at klare opgaven?

Tømreren Silkeborg er din lokale tømrer i Silkeborg, og vi står klar med vores ekspertise til at hjælpe dig med at få dine byggedrømme til at gå i opfyldelse.

Tømrer Silkeborg – klar til at hjælpe

Hos Tømreren Silkeborg har vi mere end 20 års erfaring inden for tømrerarbejde, og vi klarer både små og store opgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi er et mindre tømrerfirma i Silkeborg, og det betyder, at du kommer til at kende os – du ved, hvem der kommer og udfører arbejdet for dig, og vi kan stå inde for alt, hvad vi lavere.

Vi klarer opgaver i alle størrelser, så uanset om der skal udskiftes døre og vinduer, udføres tagarbejde eller laves tilbygninger eller større renovationer, er vi klar til opgaven. Vi står også klar til nybyg i Silkeborg, hvis du drømmer om at bygge nyt hus i Silkeborg. Dertil tager vi også større og mindre renovationsopgaver i Silkeborg og omegn. Er det tid til nyt tag, eller vil du bygge til eller renovere dit hus? Drømmer du om en ny terrasse, eller vil du gerne udvide dit hjem? Ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Vi har bl.a. også god erfaring med cedertræsbeklædning, som er et utroligt smukt pift til dine facader. Så er der behov for renovering eller istandsættelse af facader, kan det f.eks. klares med den flotte cedertræsbelægning. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har andre ønsker til renovering og istandsættelse af facader.

Din tømrer i Silkeborg

Tømreren Silkeborg er ikke bare et tømrerfirma i Silkeborg – vi er din tømrer i Silkeborg. Vi holder til på Skovbrynet 20, og vi kører gerne i Silkeborg og omegn. Så står du med et spændende byggeprojekt, hjælp til reparation eller renoveringsopgaver, er det os, du skal kontakte.

Selvom vi er et mindre tømrerfirma, tager vi os af mange forskellige typer opgaver, og vi sørger for at holde os opdaterede inden for teknologierne inden for byggeri, og vi sørger for løbende at efteruddanne os. Så uanset om du er til de mere traditionelle eller de mere moderne løsninger, kan du forvente god service og høj kvalitet, når du vælger os som dit tømrerfirma i Silkeborg.

Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder – Tømreren Silkeborg står klar til at hjælpe dig.